filter

Filters

Magnum vloerverwarming

Ontdek het unieke comfort van vloerverwarming. Magnum Heating biedt al jaren innovatieve verwarmingsoplossingen van de allerhoogste kwaliteit aan. De vloerverwarmingsmatten van Magnum zijn relatief eenvoudig te installeren en kunnen op een bestaande vloer worden geïnstalleerd zonder te frezen of slopen. Magnum biedt innovatieve en energiezuinige verwarmingsoplossingen. Installeer de verwarmingsmatten snel en eenvoudig en geniet van de aangename warmte.

Producten in deze categorie:

Magnum Remote Control WiFi
Per 1 Stuk
MAGNUM Remote Control WIFI Thermost.ZWRT
Per 1 Stuk
MAGNUM Sol 300 IR-Paneel 300W
Per 1 Stuk
MAGNUM Sol 600 IR-Paneel 600W
Per 1 Stuk
Magnum Vloerverwarming 12m2 1500W+WIFI
Per 1 Stuk
MAGNUM Vloerverwarming 2,5m2-375W+WIFI
Per 1 Stuk
Magnum Vloerverwarming 2m2 300W+WIFI
Per 1 Stuk
MAGNUM Vloerverwarming 3m2 450W+WIFI
Per 1 Stuk
MAGNUM Vloerverwarming 4m2 600W + WIFI
Per 1 Stuk
MAGNUM Vloerverwarming 5m2 750W+WIFI
Per 1 Stuk
Magnum Vloerverwarming 6m2 900W+WIFI
Per 1 Stuk
MAGNUM Vorstvrijlint 10M 100W 230V-10W/m
Per 1 Stuk
Toon meer producten

Magnum mat vloerverwarming

De vloerverwarmingsmatten van Magnum zijn een innovatieve vloerverwarming oplossing. Dit systeem is speciaal ontwikkeld om vloerverwarming aan te leggen zonder frees- en sloopwerk. Het is een speciaal ontwikkelde vloerverwarming die eenvoudig over de bestaande tegelvloer of aangebrachte afwerkvloer is te installeren.

De verwarmingsmatten van Magnum zijn slechts 4mm dik en kunnen direct in de lijmlaag worden aangebracht. Hierdoor is het uitfrezen overbodig. Omdat de vloerverwarming niet ingefreesd hoeft te worden, bevindt de verwarming zich vrijwel direct onder de vloer, wat resulteert in een snelle opwarming van de vloer. Hierdoor is het systeem bij uitstek geschikt voor ruimtes waar de bezettingsgraad niet permanent is, zoals badkamers, thuiskantoor of hobbykamers.

Magnum vloerverwarming wordt uitgerust met een geavanceerde WiFi-thermostaat waarmee de temperatuur kan worden bepaald. Hierdoor is uw vloer altijd op het gewenste tijdstip op de juiste temperatuur.
Dit vloerverwarmingssysteem is verkrijgbaar in 7 verschillende maten, variërend van 2m² tot 12 m². De verwarmingskabel op de mat is aan het einde doorverbonden, wat betekent dat er slechts aan één zijde een voedingskabel is. Deze kabel wordt op een onzichtbare manier bevestigd dankzij een unieke verbinding. Hierdoor is het niet nodig om een retourleiding naar de thermostaat te leggen, wat de installatie aanzienlijk vereenvoudigt.


Eenvoudig te installeren

Magnum vloerverwarming is eenvoudig te installeren. De verwarmingsmatten kunnen worden geïnstalleerd zonder te slopen of te vrezen. De matten kunnen eenvoudig worden uitgerold over het oppervlakte wat je wilt voorzien van vloerverwarming. Heb je een groot oppervlakte wat je wilt voorzien van vloerverwarming, dan kunnen de verwarmingsmatten aan elkaar worden doorverbonden waardoor er maar één voedingskabel nodig is. De voedingskabel wordt vervolgens dankzij een unieke verbinding weggewerkt in de muur. Dankzij de unieke verbinding is het niet nodig om een retourleiding naar de thermostaat te leggen.
Wil je de mat draaien omdat je aan het einde van de baan bent, dan hoef je alleen het glasvezelnet door te knippen(niet de kabel). Je kan dan de mat eenvoudig draaien en terugrollen.

Technische kenmerken Magnum vloerverwarming

  • Chroom/Nikkel weerstandsdraad
  • Kabeldoorsnede ca. 4 mm
  • Unieke blinde verbinding tussen verwarmings- en aansluitkabel
  • PTFE (Teflon) isolatie
  • Voldoet aan de huidige NEN normeringen voor installatie in gehele natte ruimte
  • Volledige omsluiting door aluminium aardmantel
  • PVC beschermmantel
  • Matbreedte 25 of 50 cm
  • 3,5 meter drie-aderige voedingskabel
  • EMC-vrije 2-geleiderkabel bevestigd op glasvezelnet

Voordelen van Magnum vloerverwarming

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van Magnum vloerverwarming. Zo zijn de vloerverwarmingsmatten van Magnum efficiënter omdat deze snel verwarmen, is de installatie relatief eenvoudig en geniet je van voordelen zoals energiebesparing, aangenaam binnenklimaat en weinig onderhoud. We hebben de voordelen hieronder verder beschreven.


Eenvoudige installatie

Een van de grootste voordelen van de Magnum vloerverwarmingsmat is de moeiteloze installatie. In tegenstelling tot andere vloerverwarmingssystemen, hoeft er niet gefreesd of gesloopt te worden. De matten kunnen eenvoudig worden uitgerold, worden verbonden en geïnstalleerd. Dit bespaart zowel tijd als geld, omdat je geen professionals hoeft in te schakelen.


Energiebesparing

Een ander belangrijk voordeel van de vloerverwarmingsmatten van Magnum is dat de matten energie besparen. In tegenstelling tot radiatoren warmt vloerverwarming de kamer vanaf de grond op. Dit minimaliseert warmteverlies en vermindert de benodigde energie om de kamer op temperatuur te houden. Dit leidt tot aanzienlijke besparingen.


Aangename warmte

Het belangrijkste voordeel is natuurlijk de warmte die de vloerverwarmingsmatten creëren. In tegenstelling tot radiatoren wordt de gehele vloer verwarmd en niet delen van de ruimte. Daarnaast zal je geen last hebben van koude voeten.


Gezonder binnenklimaat

Naast een aangename warmte creëert vloerverwarming ook een gezonder binnenklimaat. Traditionele systemen zoals radiatoren circuleren lucht die stof kan verspreiden, wat op zijn beurt kan voor gezondheidsproblemen zoals astma, hoofdpijn en allergieën kan zorgen. Met vloerverwarming van Magnum is er een minimale stof circulatie wat het binnenklimaat verbetert.


Weinig onderhoud

Er is nagenoeg geen onderhoud nodig. Omdat het onder de vloer is geïnstalleerd, hoeft u zich geen zorgen te maken over stofophoping zoals bij radiatoren of convectoren. Bovendien zijn de vloerverwarmingsmatten duurzaam en gaan ze lang mee, waardoor je minder geld hoeft uit te geven aan onderhoud en reparaties, en je jarenlang van comfort kunt genieten.

Magnum remote control WiFi thermostaat

Beheer jouw verwarming met de slimme WiFi thermostaat van Magnum. De Magnum Remote Control slimme WiFi thermostaat (MRC) behoort tot de meest geavanceerde thermostaten op de markt.

Met de MRC-thermostaat is het eenvoudig om de temperatuur van je vloer te regelen. Je hoeft alleen maar aan te geven wanneer je een warme vloer wilt hebben. De thermostaat berekent zelf de optimale opwarmtijd en past zijn programma automatisch aan.

Magnum vloerverwarming kopen bij MIGOMO

Bij MIGOMO bestel je verwarmingsmatten van Magnum snel en eenvoudig via de webshop. Bestel je vandaag nog, dan ontvang je op dezelfde werkdag jouw bestelling thuis bezorgd (mits je in de regio van Hellevoetsluis bevindt). Is jouw orderwaarde groter dan €350,-? Dan verzenden wij jouw bestelling gratis (anders €8,50 verzendkosten).

Als elektro-groothandel zijn wij jouw partner op het gebied van alle elektro-artikelen. Met de producten van verschillende topmerken kunnen wij jou voorzien van al het benodigde. Ben je op zoek naar een product dat je niet kan vinden? Neem dan contact op. Wij helpen je graag verder!