filter

Rointe

Filters

Aantal elementen
Vermogen

Rointe

De Rointe elektrische radiator zorgt voor ongeëvenaarde warmte en comfort in je ruimte. De radiatoren zijn ontworpen met geavanceerde technologie en hebben een stijlvolle functionaliteit. Onze Rointe verwarmingstoestellen bieden naast een fijne warmtebron ook de controle over het binnenklimaat van je kamer. Bekijk de mogelijkheden voor een Rointe elektrische radiator die een combinatie vormt tussen innovatie en elegantie.

Producten in deze categorie:

ROINTE AIR Control Luxe Remote
Per 1 stuks
ROINTE Belize Radiator Wit 12 Elementen
Per 1 stuks
ROINTE Belize Radiator Wit 8 Elementen
Per 1 stuks
ROINTE D Series HDR 300W Wit
Per 1 stuks
ROINTE D Series HDR 450W Wit
Per 1 stuks
ROINTE D Series HDR 750W Wit
Per 1 stuks
ROINTE D Series HDR 1700 Elem. Chr.
Per 1 stuks
ROINTE D Series Radia. 11 Elem. Gra
Per 1 stuks
ROINTE Sygma Radiator Wit 5 Elementen
Per 1 stuks
ROINTE Belize Radiator Wit 10 Elementen
Per 1 stuks
ROINTE Belize Radiator Wit 14 Elementen
Per 1 stuks
ROINTE Belize Radiator Wit 4 Elementen
Per 1 stuks
ROINTE Belize Radiator Wit 6 Elementen
Per 1 stuks
ROINTE Belize Short 1300W RAL9010
Per 1 stuks
ROINTE D Series 300W Chroom
Per 1 stuks
ROINTE D Series HDR 1700 Elem. Wit
Per 1 stuks
ROINTE D Series HDR 300W Grafiet
Per 1 stuks
ROINTE D Series HDR 450W Grafiet
Per 1 stuks
ROINTE D Series HDR 600W Grafiet
Per 1 stuks
ROINTE D Series HDR 750W Zwart Grafiet
Per 1 stuks
ROINTE D Series Radia. 3 Elem. Wit
Per 1 stuks
Toon meer producten

Wat is een Rointe elektrische radiator?

Rointe is een innovatief bedrijf dat zich specialiseert in geavanceerde verwarmingstoestellen. De technologische en moderne stijl van Rointe laat het bedrijf uitblinken in de markt. Het kernproduct is de Rointe elektrische radiator, die zorgt voor een efficiënte manier om diverse ruimtes te verwarmen.

Wat Rointe onderscheidt, is het gebruik van slimme functies zoals energiezuinige instellingen en programmeerbare thermostaten. Je hebt zelf de controle over je elektrische radiator, wat betekent dat je ook zelf controle hebt over je energiebesparingen. Deze voordelen zijn dan ook de reden waarom MIGOMO een divers aanbod heeft van Rointe verwarmingen.

Het aantal elementen in een Rointe elektrische radiator

In de Rointe elektrische radiator zitten elementen die een belangrijke rol spelen in het genereren van warmte. De elementen van geavanceerde technologie zorgen ervoor dat het verwarmingstoestel in staat is om efficiënt en effectief verschillende ruimtes te verwarmen.

Het aantal elementen in een radiator is van belang. Dit bepaalt namelijk het vermogen van het verwarmingssysteem. Daarom is het goed om te weten welk aantal elementen in een Rointe elektrische radiator voor jouw ruimte het meest geschikt is.
Het gaat erom hoe snel je de temperatuur wil laten stijgen en hoe hoog je de temperatuur wil hebben in een ruimte. Een radiator met bijvoorbeeld 12 elementen zal een groter vermogen hebben, wat ideaal is als de kamer hoge temperaturen moet hebben of als je de ruimte snel warmer wil maken. Voor een kleinere kamer is het dus handig om een kleinere elektrische radiator te hebben met minder elementen.

Wij hebben verschillende Rointe radiatoren waar het aantal elementen verschilt. Voor de kleine kamers bijvoorbeeld een Rointe Sygma Radiator met 3 elementen en voor de grotere ruimtes of hogere temperaturen een Rointe Belize radiator met 15 elementen.

Rointe elektrische radiator: ontdek het verschil in vermogen

In een elektrische verwarming zit vermogen. Vermogen verwijst naar de hoeveelheid energie die het toestel kan verbruiken om te verwarmen. Dit is een belangrijk aspect om te zien wat de verwarmingscapaciteit en efficiëntie is. Een hoog vermogen zal aangeven dat de verwarming krachtig is en een grotere capaciteit heeft om een ruimte sneller op te warmen. Het heeft dus te maken met het tempo van opwarmen en het bereik van de verwarming.

Het aanbod van elektrische verwarmingen van Rointe varieert in vermogen. Hier zijn de Rointe D series een perfect voorbeeld van, die variëren tussen de 300-1500W. Voor iedere ruimte is een mooie Rointe elektrische radiator beschikbaar.

Zwarte of witte radiator?

Naast de keuze tussen het aantal elementen en wattage kun je kiezen tussen twee mooie kleuren voor de radiator: zwart of wit. De meeste varianten van de elektrische verwarming zijn beschikbaar in deze twee kleuren. Voor de prestaties van de radiator zal de kleur niet uitmaken, maar voor aanvulling van het interieur wel.

Naast zwart en wit hebben we een elektrische radiator in chroom design van Rointe. Bijvoorbeeld de Rointe D Series 300W Chroom. Bekijk de mogelijkheden van kleuren en vindt de geschikte elektrische radiator voor jouw interieur.

Waarom een Rointe elektrische radiator kopen bij MIGOMO?

Sinds haar oprichting in 1996 staat MIGOMO synoniem voor elektrotechnische innovatie. Wij bieden als gedreven groothandel een uitgebreid assortiment aan elektrische producten, zoals (industrieel) schakelmateriaal, stekkermateriaal, gereedschappen, installatiemateriaal, draad en kabel, wand- en kabelgoot, verlichtingsarmaturen, lichtbronnen, verdeelkasten, haspels, en verlengkabels. Onze kracht: 

  • Voor 12:00 besteld, dezelfde dag in huis (mits op voorraad en in de regio Hellevoetsluis)?
  • Voorraadhoudend
  • Eigen transport
  • Servicegericht denken
  • Wij staan van maandag tot vrijdag voor je klaar, ook op locatie

Wil je een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact op en ontdek hoe MIGOMO B.V. met snelle service, scherpe prijzen en flexibiliteit een waardevolle aanvulling kan zijn op jouw behoeften. Een vrijblijvend bezoek of locatie opname voeren wij graag uit!

Merken vergelijken? Bekijk dan de elektrische radiatoren van Magnum.