Over Ons

MIGOMO B.V. is een elektrotechnische groothandel welke opgericht is in 1996 en gevestigd is op industrieterrein Kickersbloem I te Hellevoetsluis.

Ons leveringspakket bestaat o.a. uit (industrieel) schakelmateriaal, stekkermateriaal, gereedschappen, installatiemateriaal, draad en kabel, wand- en kabelgoot, verlichtingsarmaturen, lichtbronnen, verdeelkasten, haspels, verlengkabels. Eigenlijk alles op elektrotechnisch- en verlichtingsgebied kunt u bij ons vinden.

Ons assortiment LED verlichting varieert van werkplekverlichting, terreinverlichting, straatverlichting, diverse binnen – en buitenverlichting en EX verlichting. Ook het maken van een (besparings)lichtplan behoort tot onze mogelijkheden.

Onze kracht

Snelheid van leveren, servicegericht meedenkend met de klant, concurrerend in prijs en klaarstaan voor de klant. Dag en nacht, ook in de weekenden.

Veel van onze regionale klanten zitten in een sector die 24/7 doorgaat. Wij weten dus wat er speelt, waar veel vraag naar is en dat de nood meestal erg hoog is. Hier spelen wij direct op in. We hebben het transport zelf in handen waardoor veel (voorradige) materialen in een zeer korte tijd bij de klant kunnen zijn.

Mocht u op zoek zijn naar bepaalde elektrotechnische materialen of wilt u een vrijblijvende offerte willen hebben, neem dan gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wellicht kunnen wij door onze snelle service, scherpe prijzen en grote flexibiliteit iets toevoegen aan uw huidige leveranciersbestand. Een vrijblijvend bezoek of opname op locatie doen wij uiteraard ook graag!