filter

Filters

Aantal aders
Mantelkleur
Nom. geleiderdoorsnede

Stuurstroomkabel

Op zoek naar een stuurstroomkabel? Bij MIGOMO vind je deze stuurstroom voor machinebesturing of andere industriële toepassingen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende types, waardoor een stuurstroomkabel voor verschillende situaties verkrijgbaar is bij ons. Ontdek het aanbod hieronder.Producten in deze categorie:

LiYY-DIN 2 x 0,34mm2 Dca-s3,d0,a3
Per 1 Meter
Stuurstroom kabel YSLY-JZ 7x0,75mm2
Per 100 Meters
Stuurstroomkabel YSLY-JB 5x6mm2
Per 1 meter
Stuurstroomkabel YSLY-JZ 12x1,0mm2
Per 100 Meters
Stuurstroomkabel YSLY-JZ 12x2,5mm2
Per 1 meter
Stuurstroomkabel YSLY-JZ 16x1,0mm2
Per 1 meter
Stuurstroomkabel YSLY-JZ 18x1,0mm2
Per 1 Meter
Stuurstroomkabel YSLY-JZ 25x1,0mm2
Per 1 meter
Stuurstroomkabel YSLY-JZ 2x1,0mm2
Per 100 Meters
Stuurstroomkabel YSLY-JZ 34x1,0mm2
Per 1 meter
Stuurstroomkabel YSLY-JZ 3x1,0mm2
Per 500 Meters
Stuurstroomkabel YSLY-JZ 3x1,5mm2
Per 100 Meters
Stuurstroomkabel YSLY-JZ 42x1,0mm2
Per 1 meter
Stuurstroomkabel YSLY-JZ 4x1,0mm2
Per 100 Meters
Stuurstroomkabel YSLY-JZ 4x1,5mm2
Per 100 Meters
Stuurstroomkabel YSLY-JZ 4x10mm2
Per 1 meter
Stuurstroomkabel YSLY-JZ 4x2,5mm2
Per 1 meter
Stuurstroomkabel YSLY-JZ 4x6mm2
Per 1 meter
Stuurstroomkabel YSLY-JZ 5x1,0mm2
Per 100 Meters
Stuurstroomkabel YSLY-JZ 5x1,5mm2
Per 100 meter
Stuurstroomkabel YSLY-JZ 7x1,0mm2
Per 1 meter
Toon meer producten

Wat is een stuurstroomkabel?

Een stuurstroomkabel zorgt ervoor dat signalen worden verzonden tussen componenten in een bepaald elektrisch systeem. Hierbij kun je denken aan industriële toepassingen als machinebesturing en sensornetwerken.

Kenmerken van een stuurstroomkabel

Het aanschaffen van een stuurstroomkabel voor je elektrische systemen brengt, naast zijn hoge kwaliteit in de benodigde functie, ook een aantal belangrijke kenmerken met zich mee.

  • Betrouwbaar: Goede kwaliteit en veiligheid door extra bescherming en isolatielaag
  • Veelzijdig: Geschikt voor meerdere industriële toepassingen
  • Storingsvermindering: Zorgt voor een betere controle en minder fouten in de signaalstromingen
  • Bestendig tegen vochtigheid zoals olie

Ondanks de goede bescherming is de stuurstroomkabel vrij flexibel en kan daarom ook in lastige ruimtes goed aangesloten worden.

Belangrijke producteigenschappen stuurstroomkabel

Voor het kopen van een stuurstroomkabel is het van belang om bepaalde producteigenschappen te weten. Bij MIGOMO vind je verschillende types stuurstroomkabels die voor verschillende elektrische installaties geschikt zijn. Het belangrijkste verschil zit in het aantal aders en de nominale geleiderdoorsnede.

Aantal aders

Het aantal aders in een installatiekabel is cruciaal voor diverse toepassingen. Een kabel met enkele aders is geschikt voor eenvoudige elektrische installaties, terwijl een kabel met meerdere aders nodig is voor complexere doeleinden om meerdere signalen te sturen.

Nominale geleiderdoorsnede

Naast het aantal aders is de nominale geleiderdoorsnede van de kabel ook van belang. Een grotere doorsnede betekent een hogere capaciteit voor stroomtransport bij stuurstroomkabels. Voor huishoudelijke apparaten is vaak een dunne doorsnede voldoende, terwijl grotere machines een dikkere doorsnede vereisen.

De type stuurstroomkabels bij MIGOMO

In het assortiment van MIGOMO vind je een groot aanbod aan stuurstroomkabels met verschillende eigenschappen. Ons assortiment bestaat uit het aantal aders dat varieert tussen de 2 en 12 aders per stuurstroomkabel.

Beschikbare diktes in geleiderdoorsnede zijn 0.75mm² en 2.5mm². Bij het bestellen van stuurstroomkabels is het belangrijk om te overwegen welke capaciteit het elektrische apparaat nodig heeft en welke functie overeenkomt met het juiste aantal aders.

Heb je nog verdere advies nodig? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze elektro-specialisten!

Bekijk ook andere stuurstroomkabels

Naast stuurstroomkabels bieden we ook andere hoogwaardige stuurstroom producten aan. Zo vind je bij MIGOMO alarmkabels, brandmeldkabels, wandkabels, en stuurstroomkabel afgeschermd.

Stuurstroomkabel kopen bij MIGOMO

Bij MIGOMO hechten we grote waarde aan het vertrouwen van onze klanten in onze elektrische producten. Met meer dan 25 jaar ervaring leggen we de nadruk op hoogwaardige en betrouwbare draden en kabels. Dit realiseren we door middel van diverse diensten:

  • Snelle levering: Bestellingen voor 12:00 uur worden nog dezelfde dag bezorgd, indien op voorraad en binnen de regio van Hellevoetsluis.
  • Ruime voorraad: Dankzij onze uitgebreide voorraad kunnen we snel leveren, waardoor lange wachttijden worden voorkomen.
  • Eigen transport: We zijn flexibel in het bezorgen van producten met ons eigen transportmiddel.
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €350,-: Bij bestellingen van €350,- of meer verzenden we gratis. Voor orders onder dit bedrag rekenen we slechts €8,50 aan verzendkosten.

Tot slot staan we van maandag tot en met vrijdag voor je klaar, zelfs op locatie, om de best mogelijke service te bieden!