filter

Filters

VD Geslagen

Op zoek naar een betrouwbare elektrische installatiedraad voor schakelkasten en vergelijkbare toepassingen? Ontdek dan de VD Geslagen installatiedraad. Deze veelzijdige montagedraden van topkwaliteit garanderen een veilige stroomvoorziening naar de gewenste apparaten. Bekijk ons assortiment VD Geslagen draden hieronder.Producten in deze categorie:

VD Geslagen 6,0mm2 BLAUW
Per 1 meter
VD Geslagen 6,0mm2 BRUIN
Per 1 meter
VD Geslagen 6,0mm2 GEEL/GROEN
Per 1 meter
VD Installatiedraad 10mm2 BLAUW
Per 1 meter
VD Massief 10mm2 BLAUW
Per 1 meter

Wat is VD Geslagen?

VD Geslagen is een afgeleide van het VD installatiedraad, samengesteld uit meerdere geleiders die één geheel vormen. Deze draadsoort is essentieel in diverse elektrische installaties, waaronder schakelkasten. De benaming Vinyl Draad (VD) Geslagen duidt op de isolatielaag die de geleiders van het VD draad omhult.

Voordelen van een VD Geslagen Montagedraad

VD geslagen zorgt niet alleen voor een goede stroomtransport. Deze montagedraden hebben meerdere functionele voordelen waardoor ze populair zijn als toepassing voor schakelkasten, namelijk:

 • Veiligheid: VD Geslagen draden voldoen aan strenge veiligheidsnormen, waardoor ze een betrouwbare keuze zijn voor elektrische installaties
 • Eenvoudige installatie: Dankzij hun veelzijdigheid kunnen VD Geslagen draden gemakkelijk worden toegepast in diverse situaties, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende installatiebehoeften
 • Betrouwbaarheid: VD Geslagen draden bieden een consistente en betrouwbare stroomvoorziening, waardoor ze ideaal zijn voor zowel residentiële als commerciële toepassingen

Deze eigenschappen, gecombineerd met hun hoge kwaliteit, maken VD Geslagen installatiedraden een populaire keuze voor elektrische installaties als verdeel-, meter-, schakelkasten, bedrading van industriële machines en meer.

Belangrijke Producteigenschappen

Voor het bestellen van een VD geslagen montagedraad is het belangrijk om de verschillen per type te begrijpen. Zo kun je zeker zijn dat je de juiste VD Geslagen koopt. Een aantal belangrijke verschillen in eigenschappen zitten in de mantelkleur en de nominale geleidersdoorsnede.

Mantelkleur

De mantelkleur identificeert de functie van de desbetreffende VD Geslagen installatiedraad. In ons aanbod vind je de volgende kleuren:

 • Fasedraad (BRUIN): Deze draad transporteert stroom naar de stroompunten.
 • Nuldraad (BLAUW): Voorheen rood gekleurd, VD Geslagen nuldraad voert stroom af naar de desbetreffende punten.
 • Aardedraad (GEEL/GROEN): Voorheen grijs of wit, deze draad leidt stroom af naar de aarde bij kortsluiting.
 • Nominale Geleiderdoorsnede

  Naast de mantelkleur is de nominale geleiderdoorsnede van de draad. Een dikkere doorsnede betekent ook dat de VD Geslagen een hogere capaciteit heeft wat betreft de stroomtransport. Een grotere doorsnede van het VD Geslagen installatiedraad betekent een hogere capaciteit voor stroomtransport. Voor huishoudelijke apparaten volstaat vaak een dunne doorsnede, terwijl grotere machines een dikkere doorsnede vereisen.

  Keuze uit verschillende types VD Geslagen

  In het aanbod van MIGOMO vind je diverse types VD Geslagen montagedraden die verschillen in de bovengenoemde eigenschappen. Ons assortiment omvat de kleuren blauw, bruin en groen/geel. Raadpleeg de bovenstaande informatie om te bepalen welke VD Geslagen draad het meest geschikt is voor jouw specifieke toepassingen.

  De beschikbare diktes in geleiderdoorsnede zijn 6mm² en 10 mm². Voor het bestellen van de VD Geslagen is het dus verstandig om de overweging te maken hoeveel capaciteit het elektrische apparaat nodig heeft en welke functie voor de juiste mantelkleur.

  Behoefte aan extra advies? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze elektro-specialisten!

  Aanbod andere montagedraden

  Bij ons vind je niet alleen VD Geslagen draden, maar ook een ruime selectie aan montagedraden van VD en VD Dynamic. Dynamic houdt in dat de draden flexibeler zijn en hierdoor goed van toepassing zijn bij beweeglijke machines of apparaten.

  VD Dynamic bestellen bij MIGOMO

  Bij MIGOMO hechten we enorm veel waarde aan het vertrouwen dat onze klanten hebben in onze elektrische producten. Met meer dan 25 jaar aan ervaring leggen we de focus op draden & kabels van hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit bereiken we door middel van diverse services:

 • Snelle levering: Bestellingen geplaatst vóór 12:00 uur worden nog dezelfde dag bezorgd, mits op voorraad en binnen de regio van Hellevoetsluis.
 • Ruime voorraad: Dankzij onze uitgebreide voorraad kunnen we snel leveren, waardoor lange wachttijden worden voorkomen.
 • Eigen transport: Met ons eigen transportmiddel zijn we flexibel in het bezorgen van producten.
 • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €350,-: Bij bestellingen van €350,- of meer verzenden we gratis. Voor orders onder dit bedrag rekenen we slechts €8,50 aan verzendkosten

  Tot slot staan wij van maandag tot en met vrijdag voor je klaar, zelfs op locatie, om de best mogelijke service te bieden!