filter

Filters

Aantal aders
Mantelkleur
Nom. geleiderdoorsnede

XMVK-AS

Wil je graag een XMVK-AS kabel aanschaffen? Bij elektro-specialist MIGOMO hebben we een uitgebreide selectie van deze installatiekabels, beschikbaar in verschillende varianten met diverse aantallen aders en geleiderdoorsneden. Ontdek ons assortiment XMVK-AS kabels hieronder.

Producten in deze categorie:

XMVK-AS Grondkabel 2x2,5mm2
Per 100 Meters

Wat is een XMVK-AS?

De XMVK-AS kabel is specifiek ontworpen voor het transporteren van elektriciteit van de meter naar elektrische installaties en voor installatie in vochtige omgevingen. . Met zijn slanke en flexibele constructie is deze kabelvariant uiterst geschikt als grondkabel, waar blootstelling aan vochtige locaties een risico vormt.

De voordelen van de XMVK-AS kabel

Naast zijn primaire functie biedt de XMVK-AS kabel nog andere voordelen:

  • Waterbestendig: Bestand tegen vochtige ruimtes
  • Flexibiliteit: De kabel is flexibel, waardoor de installatie eenvoudiger wordt
  • Veiligheid: Gemaakt van hoogwaardig materiaal om de veiligheid te waarborgen en kortsluitingen te voorkomen

Daarnaast zijn XMVK-AS kabels over het algemeen voordeliger dan andere kabelvarianten vanwege hun dunne constructie.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een XMVK-AS kabel?

Op onze website vind je een gevarieerd aanbod van XMVK-AS kabels, met verschillen in geleiderdoorsnede en het aantal aders.

Geleiderdoorsnede

De geleiderdoorsnede van een XMVK-AS kabel geeft aan hoeveel geleidend materiaal erin zit, wat de stroomcapaciteit beïnvloedt. Deze doorsnede is bij MIGOMO te bestellen van 2,5mm².

Aantal aders

Het aantal aders in een XMVK-AS kabel bepaalt zijn geschiktheid voor verschillende toepassingen. De XMVK-AS kabelvariant is beschikbaar met 2 aders.

Verschil tussen XMVK-AS en YMVK-AS

Bij het bestellen van een kabel is het essentieel om het juiste type te kiezen: XMVK-AS of YMVK-AS. Deze twee varianten verschillen op verschillende punten. De YMVK-AS installatiekabel heeft een dikkere isolatielaag dan de XMVK-AS, wat zorgt voor betere isolatie-eigenschappen. Dit maakt de XMVK-AS echter flexibeler. Daarnaast is de YMVK-AS moeilijker brandbaar.

Ontdek ook de XMVK variant

Ben je meer op zoek naar een installatiekabel voor elektrische installaties binnenshuis? Dan is de XMVK kabel de meest geschikte. De XMVK installatiekabel is een veelgebruikte kabel in huishoudens. Deze kabelvariant is dun, flexibel en licht van gewicht, waardoor deze vooral geschikt is voor lichtere elektrische toepassingen, zoals het aansluiten van stopcontacten, in plaats van voor zwaardere installaties.

Bekijk ook de YMVK variant voor situaties waarin een dikkere isolatie en moeilijkere brandbare eigenschappen gewenst zijn.

Eenvoudig bestellen van XMVK-AS kabels bij MIGOMO

Bij MIGOMO staat kwaliteit en veiligheid voorop, vooral als het gaat om onze XMVK-AS kabels met meer dan 25 jaar ervaring. Dit realiseren we door

  • Snelle levering: Bestellingen voor 12:00 uur worden dezelfde dag geleverd (indien op voorraad en in de regio Hellevoetsluis).
  • Eigen transport en een grote voorraad
  • Gratis verzending voor bestellingen boven €350,- (anders €8,50 verzendkosten)
  • Klantgerichte service: Ons team staat van maandag tot en met vrijdag klaar om te helpen.

Heb je nog vragen over de XMVK kabel? Neem dan gerust contact met ons op, onze specialisten staan klaar om je verder te helpen!