filter

Lightpro

Lightpro is een professioneel verlichtingsmerk dat kwalitatief goede verlichtingen combineert met een mooie uitstraling. Bij MIGOMO vind je deze Lightpro tuinverlichting in verschillende modellen. Bekijk ons aanbod hieronder!

Producten in deze categorie:

Lightpro 132R DECO 2
Per 1 Stuk
Lightpro 134R DECO 3
Per 1 Stuk
Lightpro 135R DECO 1
Per 1 Stuk
Lightpro 150D ONYX 30 R1
Per 1 Stuk
Lightpro 151D ONYX 60 R1
Per 1 Stuk
Lightpro 153D ONYX 60 R3
Per 1 Stuk
Lightpro 154D ONYX 60 R4
Per 1 Stuk
Lightpro 156D ONYX 90 R1
Per 1 Stuk
Lightpro 175L LED STRIP 2,2W 3000K 15M
Per 1 Stuk
Lightpro 181S AVIOR
Per 1 Stuk
Lightpro 182W IXION
Per 1 Stuk
Lightpro 184W KUMA
Per 1 stuks
Lightpro 185W POLARIS
Per 1 stuks
Lightpro 186U ATIK R1
Per 1 Stuk
Lightpro 198A TRANSFORMATOR 12V 24W
Per 1 Stuk
Lightpro 207U NOMIA
Per 1 Stuk
Lightpro 210S NILUS
Per 1 Stuk
Lightpro 220L LED STRIP CONNECTOR
Per 1 Stuk
Lightpro 225A TRAFO/TIMER 100W TOUCH
Per 1 Stuk
Lightpro 226A TRAFO/TIMER 150W TOUCH
Per 1 Stuk
Lightpro 230W IXION SMALL 230V
Per 1 stuks

Mooie en kwalitatieve Lightpro verlichtingen

Met een decoratieve verlichting van Lightpro zorg je voor een mooie verlichte toevoeging in de tuin. Deze verlichtingen kunnen in een moderne vorm of juist in een warme en gezellige verkregen worden. Je kunt op een mooie manier de tuin verlichten en onder andere de paden door de tuin weer zien tijdens de donkere avonden. Ook voor het verlichten van de veranda of overkapping kun je de Lightpro verlichtingen gebruiken, waardoor in de late avonden gezellig buiten gezeten kan worden.

Het 12 volt buitenverlichting van Lightpro

De Lightpro tuinverlichting van een 12 volt systeem wordt eenvoudig aangesloten met een 12 volt kabel. Het 12 volt verlichtingsconcept is veilig en waterdicht, waardoor deze ook bij mindere weersomstandigheden goed functioneert. De 12 volt tuinverlichting van Lightpro maakt dus de buitenruimte sfeervol op een goed functionele en kwalitatieve manier. 

Welke Lightpro tuinverlichting kan ik kiezen?

Een 12 volt Lightpro tuinverlichting kun je in verschillende types kiezen. Naast dat de uitstraling van iedere sfeervolle verlichting van het merk verschilt, zoals een staande verlichting of ingebouwde, zit er ook een belangrijk verschil in de producteigenschappen. Zo moet je rekening houden met onder andere:

  • Vorm: Een lightpro tuinverlichting is in diverse vormen te verkrijgen, van moderne uitstraling tot warmere en traditionele ontwerpen. Ook kun je kiezen voor een mooie staande lamp, of juist één die ingebouwd kan worden in de grond

  • Kleur licht: Er zijn verschillende mogelijkheden in de kleur van de lampen. Denk aan een warm witte lichtbron die de tuin sfeervol licht geeft, of een duidelijkere lichte kleur waar je de paden of andere plekken in de tuin goed kunt zien

  • Beschermingsgraad: Wordt aangeduid met een IP waarde en geeft de sterkte van de bescherming van de Lightpro tuinverlichting aan tegen vocht en stof

  • Systeemvermogen: Een lightpro tuinverlichting kan variëren in het systeemvermogen, wat aangeeft hoeveel watt de lampen aankunnen. Voor kleinere armaturen is er een lagere aantal watts nodig dan grotere armaturen

Bij MIGOMO heb je  de keuze om de Lightpro tuinverlichting aan te vullen met de sfeervolle LED strip van het merk. De LED strip is gemakkelijk te installeren met een LED strip connector.

Bekijk het verschil in de Lightpro tuinverlichtingen in ons aanbod en kies het meest gewenste voor in de desbetreffende tuin. 

Het aansluiten van de decoratieve verlichting van Lightpro

Wil je zelf de Lightpro tuinverlichting aanleggen? Dan is het belangrijk om de volgende punten goed door te nemen. Zo heb je onder andere ook een kabel en een Lightpro transformator nodig. 

Kies de gewenste 12 volt tuinverlichting Lightpro

Denk hierbij aan op welke manier je de tuin graag wilt verlichten en met hoeveel lampen dit het meest gewenst is. Bij MIGOMO heb je een ruime keuze in verschillende Lightpro tuinverlichtingen die voor een andere lichtintensiteit en uitstraling zorgen.

De juiste Lightpro transformator kiezen

Om de juiste transformator te kiezen, zul je eerst moeten nagaan wat het aantal watt is van de Lightpro tuinverlichtingen bij elkaar opgeteld. Hierdoor weet je wat de benodigde capaciteit van de transformator is. Deze kun je vervolgens gemakkelijk aansluiten door de hoofdkabel op de Y-connector te plaatsen en deze met de transformator aan te sluiten.

Sluit de Lightpro kabel aan 

Als laatste zullen de kabels goed aangesloten moeten worden. Dit moet je doen door de hoofdkabel te verbinden met de geplaatste verlichting, deze zal vervolgens met de Female connector aangesloten moeten worden op het systeem. De kabel is veilig door het 12 volt systeem en hoeft niet te ver onder de grond geïnstalleerd te worden. 

De aftakkingen van de kabel verbind je met een verlengkabel. Nu kan de Male connector heel makkelijk in de Female connector worden geplugd. Deze sluit je vervolgens weer aan met de hoofdkabel

Als laatste verbind je de lampen met de Female connector van de aftakkingen. Als het goed is zal de Lightpro tuinverlichting vervolgens klaar staan om de tuin prachtig en sfeervol te verlichten.

Andere merken verlichtingen

Ben je ook nieuwsgierig naar een ander type lamp van een ander merk? Bij MIGOMO vind je talloze andere merken met producten voor verlichting die je in verschillende types kunt verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan de staande lampen van Integratech Evolve of een mooie inbouwverlichting van Interlight Cabiled. Zo hebben we nog veel meer topmerken voor verschillende types verlichtingen. 

Lightpro verlichting bestellen bij MIGOMO

Eenvoudig een Lightpro tuinverlichting bestellen? Bij MIGOMO kun je via onze website gemakkelijk de gewenste verlichting kopen. Profiteer van diverse voordelen, waaronder:

  • Expert in elektro-producten

  • Vandaag besteld, dezelfde dag thuisbezorgd! (Binnen de regio Hellevoetsluis)

  • Gratis verzending bij bestellingen boven €350,-; anders slechts €8,50 verzendkosten

Met ons uitgebreide assortiment van topmerken voorzien we in al jouw elektro-behoeften. Kun je een specifiek product niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!