filter

ABB Groepenkasten

Bij een groepenkast is het van belang dat deze gegarandeerd voor veiligheid en betrouwbaarheid kan zorgen. Daarom hebben wij de ABB groepenkast in ons aanbod. Deze kasten zorgen voor jouw elektrisch beheer en dat je stroom blijft houden waar je het nodig hebt. Bekijk daarom ons aanbod van ABB groepenkasten hieronder!

Producten in deze categorie:

ABB HAD Groepenkast HS1F 2xALS2P
Per 1 stuks
ABB HAD Groepenkast HS4P 3xALS
Per 1 stuks

Waarom een groepenkast van ABB?

Bij een groepenkast is het belangrijk dat die betrouwbaar, efficiënt en veilig is. Daarom is een ABB groepenkast de juiste keuze voor jouw woning! Het merk is wereldwijd actief in de elektromaterialen en wordt gezien als een technologieleider. Dit merk maakt zeer betrouwbare en veilige groepenkasten die focussen op technologische innovaties en hun toepasbare kennis. De materialen van ABB zijn bedoeld om de groepenkasten zo betrouwbaar en veilig mogelijk te maken. Daarnaast beschikt de ABB groepenkast over een jarenlange levensduur en slimme functies.

De keuze uit ABB groepenkasten

Bij een groepenkast kopen is het belangrijk dat je oplet welke type je nodig hebt. Wij hebben meerdere uitvoeringen van de ABB groepenkast:een 1-fasige en een 3-fasige.De 1-fasige aansluiting wordt voornamelijk gebruikt als standaard aansluiting bij woningen. Deze zijn goed te combineren met een tweepolige aardlekschakelaar, die alleen geschikt is bij een 1-fase groepenkast.
De 3-fasige aansluiting is toepasbaar voor grote stroomvreters. Dit kan zijn grotere woningen of bedrijfspanden, maar ook machines of airco’s kunnen hierop aangesloten worden. De 3-fasige ABB groepenkast is goed te combineren met de vierpolige aardlekschakelaar.

Bekijk je energiemeter welke je precies nodig hebt, zo weet je zeker dat je over de juiste groepenkast beschikt.

Aanbod van ABB producten bij MIGOMO

De ABB groepenkast is niet ons enige aanbod van het merk. Zo hebben wij aanbod van de volgende ABB verdeelinrichtingen:

Van de soorten ABB producten hebben wij een divers aanbod waardoor je genoeg keuze hebt om de geschikte voor jouw woning te vinden!

Belangrijk: het onderhouden van de ABB groepenkast

Om de levensduur van de ABB groepenkast niet te verminderen is het van belang om de kast goed te onderhouden. Een belangrijk onderdeel hiervan is om ervoor te zorgen dat de groepenkast stofvrij blijft. Dit kun je gemakkelijk met een handveger schoonmaken. Hou ook in de gaten dat er geen vuil of vocht rondom de groepenkast plaatsvindt, dit kan zorgen voor storingen en daardoor reparaties die je liever wilt voorkomen.

Waarom bij MIGOMO een ABB groepenkast kopen?

Met ruim 25 jaar expertise in de verkoop van elektrische producten, waaronder groepenkasten, hebben wij als specialisten een solide reputatie opgebouwd. Wat ons onderscheidt en onze klanten tevreden houdt, kan worden samengevat in de volgende kernpunten:

  • Snelle levering: Voor 12:00 besteld, dezelfde dag in huis! (mits op voorraad en in de regio van Hellevoetsluis)
  • Voorraadhoudend
  • Eigen transport
  • Bestelling hoger dan €350,-? Gratis verzending! (anders €8,50 verzendkosten)
  • Servicegericht denken: Maandag tot vrijdag staan wij voor je klaar, ook op locatie