filter

ABB Aardlekautomaten

Op zoek naar een aardlekautomaat? De ABB aardlekautomaat is met de nieuwste technologie ontwikkeld in combinatie met betrouwbaar materiaal. Met deze aardlekautomaten zorg je ervoor dat je elektrische systemen goed beschermd blijven. Bekijk het aanbod hieronder.

Producten in deze categorie:

ABB Aardlekautom.B16A 1P+N 1MOD
Per 1 Stuk
ABB Aardlekautomaat B16A 30mA 3p+N
Per 1 Stuk

De voordelen van een ABB aardlekautomaat

ABB is een elektro specialist en is wereldwijd actief in de elektronische materialen. De ABB aardlekautomaat is een combinatie van installatieautomaat en een aardlekschakelaar in één en brengt een aantal voordelen met zich mee:

 • Gebruik van de nieuwste technologieën
 • Hoge kwaliteit van het materiaal
 • Alleen de groep met storing wordt spanningsloos
 • Kunt direct zien bij welke groep de storing plaatsvindt

Bij ons kun je deze aardlekautomaten van hoge kwaliteit bestellen.

De verschillende types ABB aardlekautomaten

In ons assortiment hebben wij twee verschillende aardlekautomaten van ABB: 1-polige en 3-polige. De 1-polige kun je gebruiken als je een 1-fase groepenkast hebt, de 3-polige is geschikt voor een 3-fasige.

1-polige ABB aardlekautomaat

De 1-polige aardlekautomaat van ABB hebben wij in één variant, de ABB Aardlekautomaat B16A 1P+N 1MOD. Deze zijn berust met de volgende eigenschappen:

 • Lekstroom type A
 • 1 module breed
 • Meetstroom 16A
 • Meetspanning 230 V

Deze aardlekautomaten zijn voor de lichtere belastingen van elektrische stroom, bijvoorbeeld in je woning.

3-polige ABB aardlekautomaat

De 3-polige aardlekautomaat van ABB zijn bij ons beschikbaar in de variant ABB aardlekautomaat b16a 30ma 3p+n met de eigenschappen:

 • Lekstroom type A
 • 4 modules breed
 • Meetstroom 16A
 • Meetspanning 400 V

De 3-polige aardlekautomaten van ABB zijn geschikt voor zwaardere belastingen.

Testen van de aardlekautomaat

Om zeker te zijn dat je aardlekautomaat het nog steeds doet, kan je deze een paar keer per jaar testen. Bij het testen zal de stroom in het huis tijdelijk wegvallen, dus hou hier rekening mee wanneer je de aardlekautomaat gaat testen. Tip: De aardlekautomaat testen tijdens de winter- en zomertijd start, dan moet je de elektrische klokken toch al verzetten.

Op zoek naar iets anders?

Wij hebben naast aardlekautomaten ook andere producten voor verdeelinrichtingen van ABB. De aardlekschakelaars en installatieautomaten zijn ook los te verkrijgen bij ons. Daarnaast hebben we ook diverse groepenkasten voor je elektrische beheer. Bekijk de mogelijkheden bij ons aanbod van verdeelinrichtingen.

ABB aardlekautomaat kopen bij MIGOMO

Met meer dan 25 jaar ervaring als elektrisch groothandel, is MIGOMO toegewijd aan het aanbieden van elektroproducten en het bijstaan van klanten bij hun keuzeproces.
Wij begrijpen dat onze klanten vaak in sectoren opereren die constant in beweging zijn en waarin de behoefte aan producten dringend kan zijn. Daarom zijn we makkelijk bereikbaar om service te verlenen, en streven we ernaar om onze producten zo snel mogelijk te leveren.

Als je vragen hebt over de ABB aardlekautomaten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of langs te komen. Kom gezellig langs op locatie of mail of bel ons, wij helpen je graag verder!