filter

Spelsberg Kabeldozen

Met een Spelsberg kabeldoos geniet je van de elektrische efficiëntie en veiligheid. De kabeldozen spelen een belangrijke rol in zorgen voor een veilige omgeving voor elektrische verbindingen en de betrouwbaarheid wordt gewaarborgd. Deze zijn bij ons op de website in verschillende types beschikbaar. Bekijk het aanbod van Spelsberg kabeldozen hieronder.

Producten in deze categorie:

Spelsberg Kabeldoos 75x75x37 GR. IP55
Per 10 Stuks
Spelsberg Kabeldoos 85x85x37 ZW. IP55
Per 10 Stuks
Spelsberg Kabeldoos i 12-L 85x85x37 IP55
Per 10 Stuks
Spelsberg Kabeldoos Q 12-L 85x85x37 IP20
Per 10 Stuks
Spelsberg Mini 25-L 89x43x38 IP55
Per 1 Stuks
Spelsberg Q-Mini-L 89x43x34 IP20
Per 1 Stuks

Waarom een Spelsberg kabeldoos? 

Het bedrijf Spelsberg zorgt voor kabeldozen van hoogwaardige oplossingen die de verwachtingen bij de hoogkwalitatieve functionaliteit van een kabeldoos realiseert. Zelfs in vochtige ruimtes, plekken dicht bij het water of andere drukke gebieden binnen of buiten leveren de kabeldozen hoge kwaliteit met krachtige eigenschappen. Dit doen ze met de nieuwe innovaties en duurzaamheid. Dit maakt de Spelsberg kabeldoos uitermate geschikt voor diverse omgevingen. 

Verschillende types kabeldozen van Spelsberg 

De kabeldozen van Spelsberg zijn in verschillende vormen en types verkrijgbaar op onze website. Bij het kiezen van de juiste kabeldoos is het belangrijk om op bepaalde aspecten te letten zoals de behuizing, de grootte en de vorm. 

Behuizing

De behuizing van de Spelsberg kabeldoos zorgt ervoor dat de elektrische verbindingen stof en watervrij blijven. De kabeldozen van Spelsberg zijn in verschillende types verkrijgbaar: IP55 en IP20. De IP55 kan in hogere mate bescherming bieden tegen stof en water dan de IP20. Welke keuze je maakt hangt af van de omgeving waar de kabeldoos wordt geplaatst en het niveau. Als je de kabeldoos buiten wilt plaatsen is het een slimmere keuze om een IP55 te kiezen. Een IP20 kan goed functioneren in droge binnenruimtes, zoals kantoren of je woning. 

Grootte en vorm

De kabeldozen zijn beschikbaar in verschillende groottes en vormen. Hierin heb je de keuze om qua vorm te kiezen tussen een vierkante en een rechthoekige. Bij het kiezen van de grootte kies je indirect ook de vorm van de kabeldoos. De vierkante Spelsberg kabeldoos is in de maten 75x75x37 en 85x85x37 beschikbaar. De keuze voor een kleinere kabeldoos kan slim zijn als de ruimte ook kleiner is. 

Zoek je een dunnere en kleinere vorm van een Spelsberg kabeldoos? Dan zijn de mini kabeldozen ideaal voor jou. Deze zijn rechthoekig en hebben aanzienlijk minder ruimte nodig dan de vierkante kabeldozen. De mini kabeldozen zijn beschikbaar in de afmetingen 89x45x38 en 89x43x34. 

Andere merken kabeldozen 

Op onze website vind je naast Spelsberg ook kabeldozen van verschillende merken. De andere twee merken die wij in ons assortiment hebben zijn Attema en Obo kabeldozen. Bekijk de mogelijkheden, vergelijk en vind voor jou de ideale kabeldoos! 

Kom je er zelf niet uit? Geen zorgen, neem gerust contact met ons op of kom gezellig langs op locatie! Onze specialisten zullen je zo goed mogelijk helpen!

Een Spelsberg Kabeldoos kopen bij MIGOMO

Bij MIGOMO hechten we groot belang aan het vertrouwen dat je kunt stellen in de kwaliteit en veiligheid van elektrische producten. Met meer dan 25 jaar ervaring leggen we de nadruk op kabeldozen die uitblinken in kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit realiseren we door middel van diverse diensten:

  • Snelle levering: Voor 12:00 besteld, dezelfde dag in huis! (mits op voorraad en in de regio van Hellevoetsluis)

  • Voorraadhoudend

  • Eigen transport

  • Bestelling hoger dan €350,-? Gratis verzending! (anders €8,50 verzendkosten)

  • Servicegericht denken: Maandag tot vrijdag staan wij voor je klaar, ook op locatie

Heb je verder nog vragen? Neem dan gerust met onze specialisten contact op, die zullen je zo goed mogelijk helpen!