filter

Attema Kabeldoos

Zoek je een elektrische behuizing die je stroomdraden beschermt? Dan is een Attema kabeldoos ideaal! De kabeldozen van Attema zorgen met hoge kwaliteit voor een gestructureerde en veilige omgeving rond je elektrische verbindingen. Bekijk ons aanbod van Attema kabeldozen hieronder!

Producten in deze categorie:

ATTEMA Kabeldoos AK1 3xM25 2500
Per 100 Stuks
ATTEMA Kabeldoos AK1 IP65 2280
Per 100 Stuks

Wat een Attema kabeldoos een goede keuze maakt

Een Attema kabeldoos is ontwikkeld door professionals in het vakgebied connectiviteit, bouw en installatie en wordt gezien als ambitieuze ontwikkelaar. Met innovaties blijft het merk zijn producten verbeteren. De Attema kabeldoos zorgt voor de veiligheid die je elektrische bedrading nodig heeft om ernstige ongelukken met stroom te voorkomen. 

De eigenschappen van een Attema kabeldoos wordt gekenmerkt door: 

  • Robuuste constructie

  • Voldoet zich aan strikte kwaliteitsnormen 

  • Weerbestendig

  • Duurzame innovaties

Attema kabeldoos per 100 stuks

De Attema kabeldoos zijn bij ons per 100 stuks in aanbod, wat ideaal is als je een groot pand moet voorzien van kabeldozen. De kabeldoos kun je verkrijgen in verschillende varianten. Bekijk de mogelijkheden en vind de Attema kabeldoos die het beste bij jouw pand past. 

Andere merken voor kabeldozen 

Naast Attema hebben wij meerdere merken die je kunnen voorzien van een kabeldoos. Wij hebben de volgende merken in ons aanbod: 

De merken verschillen van producteigenschappen en hebben wij een verschil in het totale aanbod van kabeldozen per merk. Bekijk en vergelijk alle merken om voor jou de juiste kabeldoos te vinden. 

Heb je hulp nodig bij het zoeken van de geschikte kabeldoos? Kom dan gerust bij ons langs of neem contact met ons op via de mail of telefoon, wij zullen je zo goed mogelijk helpen!

Vind de ideale Attema kabeldoos bij MIGOMO!

Bij MIGOMO hechten we groot belang aan het vertrouwen dat je kunt stellen in de kwaliteit en veiligheid van elektrische producten. Met meer dan 25 jaar ervaring leggen we de nadruk op kabeldozen die uitblinken in kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit realiseren we door middel van diverse diensten:

  • Snelle levering: Voor 12:00 besteld, dezelfde dag in huis! (mits op voorraad en in de regio van Hellevoetsluis)

  • Voorraadhoudend

  • Eigen transport

  • Bestelling hoger dan €350,-? Gratis verzending! (anders €8,50 verzendkosten)

  • Servicegericht denken: Maandag tot vrijdag staan wij voor je klaar, ook op locatie

Heb je verder nog vragen? Neem dan gerust met onze specialisten contact op, die zullen je zo goed mogelijk helpen!