filter

OBO Kabeldoos

Een OBO kabeldoos biedt de veiligheid die je nodig hebt rond je elektrische bedrading. Kabeldozen zijn de eenvoudige oplossing die ervoor zorgen dat je geen ernstige stroom ongelukken in je huis of andere ruimte zult krijgen. Ons aanbod van de betrouwbare OBO kabeldozen vind je hieronder!Producten in deze categorie:

OBO Kabeldoos 110x110x50 PG16 B9T NL
Per 5 stuks

De voordelen van een OBO kabeldoos

De producten van OBO, waaronder de kabeldoos, zijn continu in ontwikkeling om de bestaande producten te verbeteren. Zo vinden zij een manier om de kabeldoos gemakkelijker te monteren. OBO is een groot betrouwbaar bedrijf dat met 4.000 medewerkers werkzaam is in meer dan 60 landen. 

OBO gebruikt de modernste productiefaciliteiten om het proces van de kabeldoos te optimaliseren. Dit doen zij via nieuwe innovaties en een goede samenwerking met hun leveranciers. Dit maakt het een betrouwbare en veilige keuze om voor een OBO kabeldoos te kiezen. 

Belangrijkste aspecten bij het kiezen van een OBO kabeldoos

Bij ons vind je de OBO kabeldoos wat gezien wordt als de betrouwbare klassieker van het merk. De kabeldoos wordt gekenmerkt door de volgende eigenschappen: 

  • Halogeenvrij voor eenvoudige toepassing

  • Kunstof materiaal 

  • IP67 beschermingsgraad

  • Klemdeksel voor makkelijke montage

De OBO kabeldoos wordt bij ons aangeboden per 5 stuks.

Vergelijk andere merken kabeldozen 

Wil je andere merken kabeldoos vergelijken? Bij MIGOMO hebben wij diverse merken die je de veiligheid over je eigen elektrische bedrading kunnen waarborgen. De volgende merken hebben wij in ons aanbod: 

Vind voor jou de geschikte kabeldoos door het aanbod van de merken te vergelijken. Hulp bij nodig? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs op locatie! 

Waarom een OBO kabeldoos kopen bij MIGOMO?

Bij MIGOMO hechten we groot belang aan het vertrouwen dat je kunt stellen in de kwaliteit en veiligheid van elektrische producten. Met meer dan 25 jaar ervaring leggen we de nadruk op kabeldozen die uitblinken in kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit realiseren we door middel van diverse diensten:

  • Snelle levering: Voor 12:00 besteld, zelfde dag in huis! (mits op voorraad en in de regio van Hellevoetsluis)

  • Voorraadhoudend

  • Eigen transport

  • Bestelling hoger dan €350,-? Gratis verzending! (anders €8,50 verzendkosten)

  • Servicegericht denken: Maandag tot vrijdag staan wij voor je klaar, ook op locatie

Heb je verder nog vragen? Onze specialisten zullen je zo goed mogelijk helpen!