filter

Soler & Palau huis ventilatie

Op zoek naar een ventilatiesysteem voor in je huis? Dan is de Soler en Palau ventilator iets voor jou. De ventilatiesystemen van Soler & Palau zorgen ervoor dat condens en schimmels je huis niet binnendringen. De ventilatoren zijn ideaal voor de badkamer en toilet. Bekijk ons aanbod van Soler en Palau ventilatoren.

Producten in deze categorie:

S&P Aan/Uit vent. SILENT100CZ
Per 4 Stuk
S&P Aan/Uit Vent. SILENT200CZ
Per 4 Stuk
S&P Badkamerventilator 300 Dual
Per 4 Stuk
S&P Badkamerventilator Silent Dual 100
Per 4 Stuk
S&P Buisvent. TD800/200SILENT
Per 1 Stuk
S&P Design Wit SILENTDESIGN100CZ
Per 4 Stuk
S&P Design Wit SILENTDESIGN200CZ
Per 4 Stuk
S&P Design Wit SILENTDESIGN100CHZ
Per 4 Stuk
S&P Design Wit SILENTDESIGN100CRZ
Per 4 Stuk
S&P Design Wit SILENTDESIGN200CHZ
Per 4 Stuk
S&P Design Wit SILENTDESIGN200CRZ
Per 4 Stuk
S&P Design Zilv. SILENTDESIGN100CZ
Per 1 Stuk
S&P Design Zilv. SILENTDESIGN200CZ
Per 1 Stuk
S&P Design Zilv. SILENTDESIGN100CRZ
Per 1 Stuk
S&P Design Zilv. SILENTDESIGN200CHZ
Per 1 Stuk
S&P Design Zilv. SILENTDESIGN200CRZ
Per 1 Stuk
S&P Design Zilv.SILENT DESIGN100CHZ
Per 1 Stuk
S&P Hygro Vent. SILENT100CHZ
Per 4 Stuk
S&P Hygro Vent. SILENT200CHZ
Per 4 Stuk
S&P Timer Vent. SILENT200CRZ
Per 4 Stuk
S&P Ventilator SILENT DUAL 200
Per 1 stuks
Toon meer producten

Waarom een Soler en Palau ventilator in huis?

Een Soler en Palau ventilator in huis zorgt voor een verbetering van de luchtkwaliteit, zoals vochtige of schimmel stoffen die in lucht kunnen hangen. Ook zorgt ventilatie ervoor dat deze stoffen minder snel je huis kunnen binnendringen. Je weet hierdoor zeker dat de lucht in je huis zuiver is, wat zorgt voor minder risico op ademhalingsproblemen.

Naast de gezondere en schonere lucht zorgt het ventilatiesysteem voor geurverwijdering. Dit is ideaal voor ruimtes als toiletten en badkamers, waar onaangename geuren kunnen worden afgevoerd en schone lucht wordt geventileerd. Hierdoor ruikt je badkamer en toilet weer fris.

Verschillende types Soler en Palau ventilatoren

Wij hebben een breed aanbod van verschillende ventilatiesystemen van Soler en Palau. Iedere type heeft zijn eigen eigenschappen.

De silent Serie

De Soler en Palau ventilator van de Silent Serie staat bekend om hun stille werking. Het geluid is op drie meter afstand maar 26,5 dB(A), wat komt door de silentblocks op de motor. De Silent Serie heeft een hoge afzuigcapaciteit die gecombineerd wordt met energiezuinigheid. De Silent Series zijn bij ons verkrijgbaar in de 100 en 200 series en in verschillende vormen, zoals de Silent Design voor een moderne uitstraling.

Buisventilatoren

De buisventilatoren van Soler en Palau zijn ontworpen om aan de behoeften van verschillende soorten ruimtes te voldoen. Een van de belangrijkste eigenschappen van de buisventilatoren is de efficiëntie om met een minimale hoeveelheid energie de maximale luchtstroom te leveren. Naast de duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn de buisventilatoren gemakkelijk te onderhouden en reinigen. Dit komt doordat de ventilatorbuis gemakkelijk te verwijderen is.

Silent Dual

De Silent Dual heeft een bewegingssensor en vochtigheidssensor die ervoor zorgen dat de ventilatie automatisch werkt. De Silent Dual reageert automatisch bij activiteiten zoals douchen om de verhoging van vochtigheid te voorkomen. Deze Soler en Palau ventilator voorkomt dat er onnodig energie wordt verbruikt aan de ventilatie. De Silent Dual is verkrijgbaar in de Silent Dual 100. 200 en 300 versie.

Woonhuisventilatiebox

De woonhuisventilatiebox van Soler en Palau zorgt voor de luchtverversing van jouw huis. De ventilatiebox heeft vier aansluitingen die zorgen voor de afzuiging. Het ontwerp van de box maakt het de ventilatie inbouw met de hoogste compactheid. Bij MIGOMO kan je de woonhuisventilatiebox Ozeo-e eco bestellen.

Ventilatiesysteem van Soler en Palau kopen bij MIGOMO

MIGOMO is dé elektrospecialist met meer dan 25 jaar ervaring. Hier kun je snel en eenvoudig een Soler en Palau ventilator kopen voor je huis; deze bezorgen wij dezelfde werkdag op jouw adres! (mits je in de regio van Hellevoetsluis bevindt). Is je bestelling bedrag hoger dan €350,-? Dan betaal je geen verzendkosten (anders €8,50 verzendkosten). MIGOMO onderscheidt zich verder door servicegericht te denken, waarbij wij van maandag tot vrijdag voor je klaarstaan!

Kan je een bepaald artikel niet vinden of heb je extra informatie nodig voor het aanschaffen van een type Soler en Palau ventilatie? Neem dan gerust contact met ons op en wij zullen je zo snel mogelijk helpen.