filter

Filters

Model
Kleur
Montagewijze
Uitvoering oppervlakte

NIKO Hydro

Het waterdichte schakelmateriaal van Niko Hydro staat synoniem voor innovatie, duurzaamheid en stijl. De productlijn Hydro van Niko richt zich op waterdicht schakelmateriaal dat spatwaterdicht is. Dit betekent dat Niko Hydro schakelmateriaal over kunt installeren zoals bij een zwembad, buiten in de tuin, in de keuken of bij een wasruimte. Of je nu op zoek bent naar schakelaars en stopcontacten voor binnenruimtes of specifieke oplossingen voor buiten, Ons assortiment schakelmateriaal van Niko Hydro biedt hoogwaardige producten die ontworpen zijn om te voldoen aan de eisen van zowel het interieur als het exterieur van je woning. Binnen ons assortiment vind je opbouwdozen, schakelaars, inbouwdozen van Niko Hydro. Bekijk hieronder ons assortiment.

Toon meer producten

Wat is Niko?

Niko schakelmateriaal is net als ION, Busch Jaeger, JUNG, PEHA en Schneider Merten een van onze merken schakelmateriaal die wij aanbieden en een van de meest kenmerkende merken schakelmateriaal. Niko staat bekend om kwaliteit en innovatie. Het veelzijdige aanbod van Niko wordt continu verder geïnnoveerd om constant te voldoen aan de wensen van de consument.

Niko´s aandacht voor design zorgt er niet alleen voor dat het schakelmateriaal functioneel is, maar ook een lust voor het oog is en passend bij elk interieur. Dit staat ook centraal bij de ontwikkeling.

Kies voor strak en tijdloos design

Niko heeft design hoog in het vaandel staan. Het schakelmateriaal is niet alleen functioneel, doordat het waterdicht is, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Bij Niko Hydro staat functionaliteit en design voorop! Strakke lijnen in moderne kleuren, dit zie je in elke productlijn van Niko terug.

Schakelmateriaal voor buiten

Schakelmateriaal voor buiten kent een hele andere set uitdagingen dan schakelmateriaal voor binnen. Dit heeft te maken dat schakelmateriaal buiten te maken krijgt met alle weersinvloeden. Dit vereist van het schakelmateriaal dat robuust en waterbestendig is.

De productlijn Niko Hydro richt zich volledig op schakelmateriaal dat geschikt is voor buitengebruik. Niko Hydro schakelmateriaal voldoet aan de IP55-norm. Dit houdt in dat het schakelmateriaal spatwaterdicht is. Het schakelmateriaal is ontworpen om verschillende weersomstandigheden te weerstaan, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in tuinen, terrassen en andere buitenruimtes.

Bovendien garandeert Niko Hydro niet alleen duurzaamheid maar ook energie-efficiëntie. Veel van hun producten zijn ontworpen met het oog op energiebesparing, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Kortom, Niko Hydro biedt een uitgebreide oplossing voor schakelmateriaal, zowel voor binnen als buiten, waarbij functionaliteit, stijl en duurzaamheid hand in hand gaan. Met het hoogwaardige schakelmateriaal van Niko ben je verzekerd van betrouwbaarheid, ongeacht de omgeving waarin ze worden gebruikt.

Niko Hydro: IP55-gecertificeerd schakelmateriaal

De schakelaar en stopcontacten van Niko Hydro zijn IP55-gecertificeerd, maar wat houdt dit in? De IP55-certificering bevestigt dat het schakelmateriaal spatwaterdicht is, maar niet volledig waterdicht is. Het schakelmateriaal kan waterstralen van verschillende richtingen weerstaan, maar kan niet worden ondergedompeld. Dit maakt het een perfect schakelmateriaal voor buiten.

In de kleuren zwart en wit

Binnen ons aanbod schakelmateriaal van Niko vind je zowel zwart als wit schakelmateriaal. Zwart en wit zijn altijd populaire keuzes als het gaat om schakelmateriaal voor binnen en buiten. Zwart schakelmateriaal van Niko zie je steeds vaker terug in een interieur. Het strakke uiterlijk van zwart schakelmateriaal past perfect binnen een modern interieur.
Of je nu op zoek bent naar zwart of wit schakelmateriaal van Niko, je vindt het juiste schakelmateriaal bij MIGOMO. 

Niko schakelmateriaal kopen bij MIGOMO

Bij MIGOMO bestel je snel en eenvoudig Niko Schakelmateriaal. Bestel je vandaag nog jouw Niko schakelmateriaal, dan ontvang je vandaag nog je bestelling (mits de producten op voorraad zijn en in regio Hellevoetsluis is besteld). Is de bestellingswaarde hoger dan €350,-? Dan betaal je geen verzendkosten! Binnen ons assortiment Niko schakelmateriaal vind je zwart en wit schakelmateriaal

Als elektro-groothandel zijn wij jouw partner op het gebied van alle elektro-artikelen. Met de producten van verschillende topmerken kunnen wij jou voorzien van al het benodigde. Ben je op zoek naar een product dat je niet kan vinden? Neem dan contact op. Wij helpen je graag verder!