filter

Mobiele lichtmast

Op zoek naar een mobiele lichtmast om de werkzaamheden uit te voeren in het donker? Bij MIGOMO vind je deze staande bouwlampen van uitstekende kwaliteit! Onze telescopische lichtmasten zijn gemakkelijk mee te nemen en in verschillende soorten bij ons te verkrijgen. Bekijk snel ons aanbod.

Producten in deze categorie:

PL-200 Draagbare Tripod Light 2,5m
Per 1 stuks
TL-400 Draagbare Licht toren 2,2M 98W
Per 1 stuks

Wat is een mobiele lichtmast?

Mobiele lichtmasten zorgen voor een alternatief om verlichting te bieden op locaties waar geen normale verlichting geplaatst of geplaatst kan worden. Deze worden veel gebruikt op bijvoorbeeld bouwplaatsen, evenementen of door de politie, brandweer of ambulance. Onze mobiele lichtmasten zijn prettig draagbaar en zorgen voor een sterke verlichting

Voordelen voor het gebruik van de mobiele lichtmast

Onze mobiele lichtmasten zorgen dus voor een goede verlichting op plekken waar eerst geen verlichting mogelijk of niet aanwezig was. Daarnaast zorgen deze mobiele bouwlampen voor nog meer prettige voordelen:

  • Flexibel: De mobiele lichtmasten van MIGOMO zijn zeer makkelijk mee te nemen, waardoor deze gemakkelijk verplaatst kan worden naar de gewenste locatie

  • Makkelijk op te zetten: De telescopische masten zijn eenvoudig op en af te zetten

  • Verstelbaar: Ze zijn gemakkelijk af te stellen op de gewenste hoogte

  • Weerbestendig: Ook tijdens mindere weersomstandigheden kun je vertrouwen op de mobiele lichtmast

Daarnaast kun je deze makkelijk mee transporteren indien nodig. Dit maakt onze mobiele lichtmasten in functioneel opzicht van uitstekende kwaliteit. 

Belangrijke producteigenschappen

Voor het bestellen van een mobiele lichtmast, is het goed om te weten op welke producteigenschappen je moet letten. Hierdoor weet je zeker dat je de juiste telescopische mast in huis haalt. 

Hoogte

In ons aanbod vind je mobiele bouwlampen van verschillende hoogtes. Bij bepaalde werkzaamheden zul je mogelijk een mobiele lichtmast nodig hebben die beter functioneert als die een stuk hoger staat. Bepaal voor jezelf welke hoogte de lichtmast nodig heeft om optimaal de werkzaamheden uit te kunnen voeren. 

Sterkte batterij

Bij het kiezen van een mobiele lichtmast, is het verstandig om te bekijken welke batterij de mast bezit. De sterkte van de batterij heeft namelijk invloed op de duur die de lichtmast voor verlichting zorgt. Heb je geen directe stroomvoorziening in de buurt van de locatie? Dan is het verstandig om een krachtige batterij te nemen. Een lagere batterijsterkte is goed functionerend als de mobiele lichtmast na verloop van tijd van stroom voorzien kan worden. 

Aantal lumen

Het aantal lumen geeft de helderheid aan van de verlichting van de lamp. Bij het kiezen van deze telescopische lichtmast is het daarom goed om te bepalen wat de sterkte van het licht moet zijn bij de desbetreffende locatie en de werkzaamheden. Een hoger aantal lumen zorgt voor een heldere verlichting, deze worden vaak geëist op bouwplaatsen of noodsituaties. Het aantal lumen zorgt daarom ook voor een optimale veiligheid bij een bepaalde situatie. 

Keuze uit verschillende mobiele lichtmasten

Bij MIGOMO heb je keuze uit verschillende telescope light types. Zo kun je kiezen voor een draagbare Tripod Light van 2,5 meter of de draagbare lichttoren van 2,2 meter. 

Tripod Light

Deze compacte draagbare LED lichtmast is uitgerust met een telescopische mast die tot een hoogte van 250cm. De lichtmast kan worden uitgeschoven en gemakkelijk opgeklapt worden om mee te nemen. Met de standaard meegeleverde 54Mw batterij brandt de lamp op volle sterkte gedurende 5 uur, of zelfs een hele dag in de spaarstand. Voor nog langere prestaties is er een optionele 98Mw batterij beschikbaar. 

Op batterijvermogen levert de lichtmast maximaal 5000 lumen, terwijl aansluiting op netstroom de maximale lichtopbrengst verhoogt tot 12.000 lumen. De mobiele lichtmast is licht van gewicht, slechts 6,5kg, en voorzien van een handige draagband. Vaak wordt deze staande verlichting toegepast bij hulpdiensten of op de bouwplaats. 

Lichttoren 

De mobiele LED armaturen lichtmast die handig verpakt in een draagkoffer meegenomen kan worden. De telescopische mast zorgt dat de krachtige bouwlamp een hoogte bereikt van 220 cm. Zonder enige AC stroomaansluiting redt de lamp door het accupakket een lichtsterkte tot 8.000 lumen.Bij aansluiting met een netstroom, kan deze mobiele lichtmast tot wel 15.000 lumen bereiken. 

Het gewicht van de staande bouwlamp is slechts 10 kg en bezit 3 lithium batterijen van 54Mw en een batterij lader dubbel.

Mobiele lichtmast kopen bij MIGOMO

Op zoek naar een mobiele lichtmast om zo veilig en optimaal de werkzaamheden uit te kunnen voeren? Bij MIGOMO kun je via de website deze eenvoudig bestellen! Bij MIGOMO zul je voordelen ontdekken als:

  • Kennis van zaken in elektrotechnische producten.

  • Vandaag besteld, vandaag in huis! (Geldig binnen regio Hellevoetsluis)

  • Gratis verzending bij bestellingen boven €350,-; anders slechts €8,50 aan verzendkosten.

Met ons uitgebreide assortiment van topmerken voorzien we in al je elektrotechnische behoeften. Heb je een specifiek product niet kunnen vinden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je verder te helpen!