filter

Ei rookmelder

Rookmelder nodig om je huis of andere pand brandveilig te maken? Dan is de Ei rookmelder de juiste keuze! De rookmelders van Ei staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit om brand in je huis te voorkomen. Met de storingsvrije melders en de lage responstijd van de melders weet je snel genoeg wanneer ergens in de ruimte mogelijk brand is ontstaan. MIGOMO heeft een divers aanbod van rookmelders, koolstofmonoxidemelders en hittemelders van het merk Ei. Bekijk het aanbod hieronder en vind de geschikte Ei rookmelder voor jou!

Producten in deze categorie:

Ei 413RF interface in/uit Rook en CO
Per 1 stuks
Ei Brandmelder 230V EI3016
Per 1 Stuk
EI Koolmonoxidedetectie EI208WRF
Per 1 Stuk
EI Rookmelder 10 jaars lithium EI650
Per 1 Stuk
Ei Rookmelder 146E 230V 9V back up
Per 1 Stuk
Ei Rookmelder Ei650RF 10J Lithium
Per 1 Stuk
EI146 Optical Rookmelder 230V 22050
Per 1 stuks
EI603C EI Hittemelder 9V
Per 1 stuks
EI605 Optische Rookmelder 9V Stand Alone
Per 1 stuks
Ei605CRF Rookmelder Optisch CRF
Per 1 stuks

Waarom een Ei rookmelder kopen? 

De Ei rookmelder is geproduceerd in Ierland door het bedrijf Ei Electronics. Ei Electronics staat sinds 1988 bekend om zijn kwalitatieve en innovatieve (rook)melders om de brandveiligheid in een woning of ruimte te waarborgen. De volgende voordelen brengt een Ei rookmelder met zich mee: 

  • Ei maakt zijn eigen producten en kan deze via internationale standaarden zelf ontwikkelen en processen mogelijk verbeteren. 

  • De producten worden, voor extra betrouwbaarheid in de melders, drie keer getest voordat ze de markt op gaan. 

  • Een Ei rookmelder bevat de nieuwste technologie en vernieuwende functies

Dit maakt de Ei een betrouwbare rook- of koolmonoxide melder voor miljoenen huishoudens. 

De verschillende types Ei melders

Wij hebben drie verschillende types Ei melders in het assortiment: de rookmelder, koolmonoxidemelder en de hittemelder. Ieder type verschilt van functie en eigenschappen. 

Ei rookmelder

De Ei rookmelder kun je in verschillende varianten verkrijgen. Het verschil kan zitten in verschillende aspecten. Zo hebben wij duurzame rookmelders van Ei met 230 volt en niet draadloos koppelbaar, zoals de Ei rookmelder 146e 230V. Deze zijn voorzien van een backup batterij. Valt de stroom uit in je huis? Dan neemt de alkaline batterij van 9V de taak over. De back-up batterij zorgt ervoor dat er altijd gealarmeerd wordt wanneer gevaar voor brand dreigt.

De Ei650 rookmelder is daarentegen wel draadloos koppelbaar. Deze koppel je eenvoudig met andere melders waardoor ze allemaal alarm slaan als een van de melders rook detecteert. De Ei650 rookmelder is daarom handig in een huis met meerdere verdiepingen. De melder heeft een levensduur van 10 jaar zonder enkele batterijen hoeven te vervangen. 

Zo zijn er diverse Ei rookmelders met verschillende combinaties aan eigenschappen bij ons verkrijgbaar om de veiligheid van jou op één te zetten.

Ei koolmonoxidemelder

De koolmonoxidemelders, of beter gezegd CO-melders, slaan alarm wanneer een verhoging van concentratie koolmonoxide in de ruimte plaatsvindt. Het gevaar van koolmonoxide is dat het een type gas is dat je niet kan ruiken maar wel zeer slecht is voor je gezondheid. Daarom worden de melders drie keer van tevoren getest en zijn ze van hoge kwaliteit gemaakt.

MIGOMO heeft de Ei koolmonoxidemelder Ei208WRF. Deze meet iedere 50 seconden de concentratie van de koolmonoxide in de ruimte. Hierdoor is de melder betrouwbaar bij het op tijd aangeven van een gevaarlijke situatie. De batterijduur van de melder is maar liefst 10 jaar lang, waarbij de batterijstatus gecheckt kan worden met de AudioLINK app op je telefoon.

Ei hittemelder

Bij MIGOMO kun je ook een Ei hittemelder kopen. Hittemelders zijn thermodifferentiaal gericht, wat betekent dat ze reageren op een snelle temperatuurstijging in de ruimte. 

MIGOMO heeft de Ei603C hittemelder met een 9V alkaline batterij. De melder heeft een compact design en kan draadloos gekoppeld worden. De hittemelder is ideaal voor plekken in je woning waar een rookmelder niet voldoet.

Onderhouden van een Ei rookmelder

Om de veiligheid voor jezelf en voor anderen te waarborgen, is het aanbevolen om de melder goed te onderhouden. Dit kan je doen door iedere maand de melder te testen. Hierdoor weet je zeker dat de rookmelder actief is, de batterijen niet leeg zijn en zal alarmeren bij mogelijk brand- of gasgevaar. 

Een andere tip om de levensduur van de melder te stimuleren is door het te schoonmaken. Als vuil of stof in de rookmelder zit, kan dit de activiteit en kwaliteit van de melder verminderen. Je kunt regelmatig de melder nakijken voor stof en vuil. Ontdek je vuil in de rookmelder? Gebruik dan een veger of stofzuiger om de gaten van de rook ingang schoon te maken en de melder stof- en vuilvrij te houden. 

Andere merken rookmelders

Heb je naar de verschillende rookmelders van Ei gekeken maar ben je ook benieuwd naar het aanbod van andere merken voor brandveiligheid? Dat kan bij MIGOMO. Bij ons kun je ook een rookmelder van FireAngel kopen!

Een Ei rookmelder kopen bij MIGOMO

Wij van MIGOMO, met meer dan 25 jaar ervaring als elektro specialist, staan voor je klaar. Bij ons kun je gemakkelijk en snel een Ei rookmelder aanschaffen voor je woning; voor 12:00 besteld, dezelfde dag in huis (mits op voorraad en in regio Hellevoetsluis). Hiervoor hoef je bij een bestelling boven de €350,- geen verzendkosten te betalen (anders €8,50). Wij hebben eigen transport en zorgen voor een houdende voorraad. MIGOMO zorgt voor een servicegerichte benadering waarbij wij van maandag tot vrijdag voor jou klaar staan, ook op locatie. 

Kun je een specifieke Ei rookmelder niet vinden of heb je extra informatie nodig voor de aanschaf van een rook-, koolmonoxide- of hittemelder? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je snel en efficiënt te assisteren.